تبلیغات
درخانه همه فن حریف باشید - آشپزی-دسر
 
درخانه همه فن حریف باشید
صفحه نخست               تماس با مدیر          پست الکترونیک             RSS              ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : علی رعیتی
نویسندگان
نظرسنجی
دوستان عزیز شما دوست دارید مباحث این وبسایت در راستای چه موضوعی باشد؟











لینک های مفید

1-دسر طالبی:

دسر

مواد لازم:
طالبی  2 عدد
ژله  1 بسته
انگور  1 فنجان
گیلاس ترش  1 فنجان
خامه  200 گرم
خاك قند  3 قاشق سوپخوری
وانیل  0.5 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه :
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده ، دم گیلاسها را می گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم و یک لیوان آب سرد بآن اضافه کرده در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم می زنیم تا فرم بگیرد.
طالبی ها را شسته و درسته پوست می کنیم و یکی را بشکل حلقه حلقه می بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را بشکل دایره بر می داریم و تخم های طالبی را خارج میکنیم دانه های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می کنیم و در طالبی را بشکل وارونه روی آن قرار می دهیم و طالبی را در بخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایره های طالبی را دور آن می چنیم و خامه را در قیف می ریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزیین می کنیم و دانه های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و انها را اطراف طالبی فرو می بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد .
دسر شطرنجی:
دسر
مواد لازم:
کیک سیاه و سفید بلند=از هر کدام یک عدد
خامه=2 قوطی
پنیر خامه ای پگاه=3 قوطی
پودر کرم کارامل+عسل همراه کرم کارامل=1 پاکت
پودر شکر=2/1 لیوان


طرزتهیه

1. کیک ها را از عرض به 18 قطعه برش می دهیم. سپس همه آنها را از طول برش داده تا به قطعات کوچک تقسیم شود.

2. در ظرف مخصوص نایلون انداخته(می توانید به جای نایلون از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید)و کیکها را طبق شکل زیر در ظرف می چینیم.

3.بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم و روی کیکها می ریزیم.

عسل همراه کارامل را روی سطح مواد می ریزیم.

4. بقیه قطعات کیک را روی مواد می چینیم.

5. روی مواد را با پلاستیک یا کاغذ روغنی دور کیک پوشانده و ظرف کیک را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد

6. نایلون روی کیک را می کشیم و سپس کیک را در ظرف دیگری طبق شکل زیر برمیگردانیم.

دسر ژله و موز:

دسر

مواد لازم:
ژله توت فرنگی=1 بسته
موز رسیده متوسط =2 عدد
شکر =2 قاشق غذاخوری
خامه =1 بسته


طرزتهیه
زله را طبق دستور داده شده درست می کنیم.(1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد)
بعد از اینکه زله را درست کردیم (بدون اینکه زله خودش را بگیرد) زله را درون مخلوط کن ریخته تمامی مواد داده شده را به ان اضافه می کنیم وقتی تمام مواد خوب با هم مخلوط شدن آن را در ظرف ریخته ودر یخچال گذاریم

می توانیم ابتدا زله را به صورت ساده درست کنیم در ظرف پیرکس بریزیم و بگذاریم خودش را بگیرد و بعد دسر زله وموز را زوی آن بریزیم . که به صورت دسر دو طبقه می شود

 

کرپ پرتغالی:

دسر

طرزتهیه
آرد،تخم مرغ و 2/1 لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از 10 ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد بیفزایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف ان را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد 4/1 لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. 30 ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند

برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال،اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.
فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید(ابتدا به نیم و بعد به یک چهارم تا کنید) کرپ ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی ان را پودر قند الک کنید. 10 تا 15 دقیقه کرپ ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم ها،خامه و میوه به عنوان دسر استفاده کرد.
نکته: برای تهیه خمیر کرپ همیشه اول آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید. این روش موجب جلوگیری از به وجود آمدن دانه های سفت داخل خمیر خواهد شد.

تست فرانسوی

دسر


مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2/1 قاشق چایخوری
نان تست=10 تکه

طرزتهیه

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.

هر طرف نان ها باید به مدت 1 تا 2 دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.

دسر قیصی


مواد لازم:
برای چهار نفر:
قیصی= 200 گرم
شكر= یك لیوان
آب= یك لیوان
آب لیمو=یك قاشق غذاخوری
خامه شیرین شده= صد گرم
مغز پسته= یك قاسق غذاخوری
پودر نارگیل= یك قاشق مربا خوری


طرزتهیه

قیصی ها را خوب شسته و خشك كنید. شكر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه كنیدقیصی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنك شود، وسط هر قیصی را یك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام یك مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین كنید

 

دسر توت فرنگی - ماست

دسر


مواد لازم:
توت فرنگی =1 لیوان
پودر ژله توت فرنگی =1بسته
ماست خامه ای =2 لیوان
آب جوش=1 فنجان


طرزتهیه

ابتدا توت فرنگی هارا خرد مینمائیم - سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم - پودر ژله توت فرنگی را به 1 فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل مینمائیم .

بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده سپس توت فرنگی های خرد شده را اضافه مینمائیم . در ظرف مخصوص ژله مواد را ریخته و میگذاریم 6 ساعت در یخچال بماند . بهد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت ظرف ژله را داخل آب جوش قرارداده و ژله را برمیگردادنیم. سپس روی زله را با خامه سفید و توت فرنگی تزئین کرده و سرو مینمائیم







موضوعات
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


 
   


قالب وبلاگ

شعر فارسی

فروشگاه اینترنتی

فال حافظ

کسب درآمد

اس ام اس

تبادل لینک

فال ازدواج

طراحی بنر

<
كد جاوا در قالبسرا
> فروشگاه

لطفاً كمی صبر كنید ...

فروشگاه اینترنتی

پیشنهاد ما
محصولات برتر
محصولات جدید
Copyright © All rights reserved.