تبلیغات
درخانه همه فن حریف باشید - آشپزی-کباب
 
درخانه همه فن حریف باشید
صفحه نخست               تماس با مدیر          پست الکترونیک             RSS              ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : علی رعیتی
نویسندگان
نظرسنجی
دوستان عزیز شما دوست دارید مباحث این وبسایت در راستای چه موضوعی باشد؟











لینک های مفید

کباب کنجه

کباب کنجه

مواد لازم برای دو نفر:


500 گرم گوشت ران یا فیله گوسفند

1 پیاز

3 تا 4 عدد لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد، تقریبا یک استکان

1 تا 2 پره سیر

نمک و فلفل به اندازه کافی

1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون

ظروف و وسایل لازم:
یک کاسه (تقریبآ 5 لیتری) برای مخلوط کردن. سیخ، رنده.

طرز تهیه:

گوشت را مثل تصویر بالا قطعه قطعه کنید سعی کنید قطعات یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.
پیاز و سیر را با دنده ریز رنده کنید، آب لیمو ها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. گوشت را در مخلوط بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آنرا در یخچال برای حداقل 24 ساعت نگهداری کنید. من گاهی اوقات حتی دو تا سه روز آنرا در یخچال نگهداری می کنم تا گوشت بخوبی ترد و نرم بشود


گوشت ها را به سیخ بکشید و بعد آن را بر روی آتش زغال یا گاز کباب کنید سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشک نشوند. حتما قبل از اینکه گوشت خشک شود آنرا از روی آتش بردارید کباب نباید خشک باشد. فراموش نکنید که گوشتی را که در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.
کباب را می توانید همراه کوجه فرنگی کباب شده و چلو یا نان سرو کنید.

 

کباب حسینی

کباب حسینی



کباب حسینی را از گوشت مغز ران گوسفند یا راسته پاک کرده ( که این بهتر است) تهیه می کنند؟

مواد لازم تهیه کباب حسینی برای شش نفر
گوشت ( ذکرش در بالا شد ) یک کیلو
پیاز ریز 300 تا 400 گرم
دنبه 150 گرم
غوره بر حسب ذائقه بین 100 تا 200 گرم
گوجه فرنگی یا رب به مقداری که خوش اب و رنگ شود ( بیشتر از سایر خورشت ها)
نمک، فلفل و.. به مقدار لازم
روش تهیه :
برای این کباب به سیخ های کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم ( یا سیخ کوچیک زنگ نزن ها ) . گوشت را بریده تکه تکه می کنیم و و دو تیکه گوشت و یک تیکه دنبه به ترتیب وارد سیخ می کنیم . به طوری که در هر سیخ چهار تکه گوشت و دو تیکه دنبه باشد . بعد قابلمه مناسبی که سیخ ها درش جا بگیرد انتخاب کرده گوجه ( یا رب) را با پیاز در ته ان می چینیم و مقداری غوره را هم انجا می ریزیم بعد یک ردیف سیخ ها را می چینیم دو باره یک ردیف غوره ، گوجه و پیاز روش می ریزیم ( می چیینیم) سپس دوباره یک ردیف دیگر سیخ و روش دوباره غوره و پیاز و گوجه .. بعد قابلمه را روی شعله ملایم قرار می دهیم چنان چه اب غوره و گوجه بعد مدتی کم شد یه کم اب به قابلمه اضافه می کنیم تا حسابی پخته شود و جا بیفتد؟

بعد خیلی منظم با همان سیخ ها در دیس می کشیم . ( استفاده از ظروف پیرکس در دار به جای قابلمه توصیه می شود در این صورت با همان ظرف سر میز می اورید و زیبا تر است)

 

کباب کوبیده

کباب کوبیده

مواد لا زم:
گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم=1 کیلو
پیاز متوسط=1 عدد
آرد سفید یا خرده نان=4/1 پیمانه
تخم مرغ=1 عدد
در صورت دلخواه زرد چوبه نمک فلفل و آب لیمو
طرز تهیه:
همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند. به منظور اینکه نگذاریم مواد از سیخ کبابها بریزند باید قبل از ریختن پیاز به داخل آن آبش را کاملا گرفته و سپس آن را اضافه کنیم و همچنین هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود

 

کباب یونانی

کباب یونانی

مــــــواد لازم :
گوشت فیله پاک کرده :: 1 کیلوگرم
فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد
پیازمتوسط :: 2 تا 3 عدد
کره :: 100گرم
نمک وفلفل  :: به مقدار کافی 

طــــرز تهیه :
گوشت را ازطول به طول یک انگشت به یک اندازه می بریم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نماییم (بسته به قطر فیله) به طورکلی این کباب باید تقریبا به قطر دو انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نماییم و گوشت را چند ساعت دراین سس می خوابانیم در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط نماییم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ می پاشیم و در آخر کمی کره روی کباب ها می گذاریم

 

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون

مـــــــواد لازم :
بوقلمون :: 1 عدد
کره برای چرب کردن :: 50 گرم
آبلیمو ::1 استکان
روغن زیتون :: 3 قاشق
آب پیاز رنده شده :: 2 قاشق
زعفران حل شده در آب :: مقداری
نمک و فلفل :: به میزان لازم  

دستور تهیه:
ابتدا بوقلمون را تکه تکه کرده سعی شود از بوقلمون های جوان استفاده شود. مواد تهیه شده را بجز کره همه را باهم مخلوط کرده و تکه های کوچک جوجه را در مواد غوطه ور کرده و به مدت پنج ساعت می خوابانیم بعد به سیخ می کشیم و بعد از اینکه کمی رنگ عوض کرد شروع به مالیدن کره روی سیخ ها می کنیم در آخر با یک قلمو مقداری آب زعفران را به جوجه ها می کشیم و دوباره برای 1 دقیقه یک حرارت کوچک به آن می دهیم تا خوب طلایی شود .

 

کباب قارچ و فلفل

کباب قارچ و فلفل 

مــــــــــواد لازم :
گوشت فیله گوساله :: 700 گرم
پیاز :: 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز :: 2 عدد
گوجه فرنگی :: 2 عدد
قارچ درشت :: 4 عدد
رب گوجه :: 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع :: مقداری
نمك و فلفل :: به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از 2دقیقه از فر بیرون می آوریم

 

کباب جوجه تابه ای

کباب جوجه تابه ای

مـــــــــــواد لازم
جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كیلو :: 1 عدد
روغن زیتون :: 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو :: 2 قاشق سوپخوری
آب پیاز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل :: به میزان كافی
زعفران حل شده :: به میزان كافی

طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل 1 تا 5/1 ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های كوچك ( به طول 25 تا 30 سانتی متر ) می كشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های كباب را یكی یكی در تابه قرار داده هر طرف سیخ كه برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا كبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده كمی كره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم


 

موضوعات
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


 
   


قالب وبلاگ

شعر فارسی

فروشگاه اینترنتی

فال حافظ

کسب درآمد

اس ام اس

تبادل لینک

فال ازدواج

طراحی بنر

<
كد جاوا در قالبسرا
> فروشگاه

لطفاً كمی صبر كنید ...

فروشگاه اینترنتی

پیشنهاد ما
محصولات برتر
محصولات جدید
Copyright © All rights reserved.