تبلیغات
درخانه همه فن حریف باشید - آشپزی-سالادها
 
درخانه همه فن حریف باشید
صفحه نخست               تماس با مدیر          پست الکترونیک             RSS              ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : علی رعیتی
نویسندگان
نظرسنجی
دوستان عزیز شما دوست دارید مباحث این وبسایت در راستای چه موضوعی باشد؟











لینک های مفید
 سالاد پروتئین‌دار



باتوجه به اینكه هوا هنوز گرم و تابستانی است. خوردن یك سالاد پرانرژی، پیش از صرف شام و یا حتی به جای شام و پس از خوردن یك افطاری مفصل برای سلامتی بسیار مفید است.

این سالاد اگرچه پرانرژی است ولی به آن دسته از افرادی كه رژیم كم كربوهیدرات دارند، توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:
- 115 گرم لوبیا سبز
- 115 گرم كاهوی معمولی و كاهوپیچ
- یك عدد خیار متوسط
- 4 عدد گوجه‌فرنگی ریز
- یك عدد كنسرو تن‌ماهی
- 4 عدد تخم‌مرغ
- 5 عدد تربچه متوسط
- 50 گرم یا نصف پیمانه زیتون سیاه یا سبز
- نمك و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد:
- 90 میلی‌لیتر یا 6 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بودار
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- 15 میلی‌لیتر یا یك قاشق سوپ‌خوری سركه سفید یا قرمز

طرز تهیه سالاد:
ابتدا لوبیا سبز را پس از شست‌وشو خرد كرده و در قابلمه‌ای حاوی كمی آب بپزید. برای درست‌كردن این سالاد لوبیا را به 2 نیم تقسیم كرده و یا به صورت درشت خرد كنید. كاهوها را هم بشویید و پس از ضدعفونی كردن خرد كنید. تخم‌مرغ‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و تربچه‌ها را نیز به 4 قسمت ببرید. خیار را هم پوست كنده و حلقه حلقه ببرید.

كنسرو تن‌ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و محتویات داخل آن را با چنگال خرد كنید.

در پایان هسته داخل زیتون‌ها را خارج كرده و آنها را به 2 نیم تقسیم كنید. سپس كاسه بلوری بزرگی آماده كرده و همه مواد لازم سالاد را داخل كاسه بریزید.

طرز تهیه سس سالاد:
برای درست‌كردن این سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط كنید و حالا این سس رژیمی را روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و 10 دقیقه بگذاریدتا مواد سالاد كاملا به سس آغشته شود.

نكته 1: درصورت دلخواه به جای كنسرو تن ماهی از سینه و یا فیله مرغ پخته‌شده هم می‌توانید استفاده كنید.

نكته 2: اگر این سالاد را با طعم ترشی بیشتری دوست دارید، مقدار سركه آن را اضافه كنید. در ضمن درصورت دلخواه، شما می‌توانید همین مقدار سركه را با آب لیموترش تازه و یا آبغوره جایگزین كنید.


 
سالاد تبوله ‌با انار و نعنا



تبوله نام یكی از انواع سالادهای كشورهای عربی است كه نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌كنند.
 سالادی هم كه در اینجا آموزش می‌دهیم، نوعی تبوله است با این تفاوت كه علاوه بر سبزیجات و ماده اصلی آن یعنی بلغور گندم، انار نیز به آن اضافه شده است. درواقع انار نقش طعم‌دهنده به این سالاد را دارد.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 225 گرم یا یك و یك‌چهارم پیمانه بلغور گندم
- یك عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
- یك عدد فلفل قرمز كوچك (ریز خرد شود)
- یك عدد ساقه كرفس
- 30 میلی‌لیتر یا 2  قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- پوست رنده‌شده 2 عدد لیموترش كوچك
- آب 2 عدد لیموترش
- 6 تا 8 عدد پیازچه (خرد شود)
- 6 قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
- 6 قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
- یك عدد انار (دان شده)
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

1 - ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و 30 دقیقه صبر كنید تا خیس بخورد.
2 – بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبكشی كنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
3 – قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف كرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه كرفس را نیز با چاقو خرد كنید.
4 - حالا كاسه بزرگی آماده كرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت كنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و كاهو سرو می‌كنند.

ارزش غذایی سالاد

انرژی  چربی  چربی اشباع‌شده  كلسترول   فیبر
188 كیلو كالری  67.4گرم  62گرم  0  17.2 گرم


 
سالاد اسفناج و لبو



اگر از آن جمله مردانی هستید كه به سلامتی بدنتان بسیار اهمیت می‌دهید و شب‌ها به جای یك‌شام مفصل، غذایی رژیمی می‌خورید
و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا تنها گذاشته است، سر راه برگشت به خانه، از سوپرماركت یك‌بسته جوانه گندم یا هر جوانه دیگری كه دوست دارید، خریداری كنید. سپس سری به لبوفروشی چرخی سر كوچه كه بوی لبوی آن تمام فضای كوچه را پر كرده، بزنید و 4 عدد لبوی متوسط نیز از او بخرید. بقیه سبزیجات موردنیاز به احتمال زیاد در یخچال خانه‌تان پیدا خواهد شد؛ در غیراین صورت، با مراجعه به سبزی‌فروشی، آنها نیز قابل دسترس خواهند بود.
درست كردن این سالاد رژیمی كه می‌تواند جایگزین خوبی برای شام سبك شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زیر 10 دقیقه زمان نیاز دارد. این سالاد را اضافه‌تر درست كرده و هنرمندی خودتان را به همسرتان ثابت كنید.

  مواد لازم برای 4 نفر:

ـ 100 گرم برگ اسفناج كوچك
ـ  75 گرم یا یك و یك سوم پیمانه جوانه
ماش یا گندم
ـ 2 عدد ساقه كرفس نازك (خرد شود)
ـ 4 عدد لبوی پخته

  مواد لازم برای سس:

ـ 4 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
ـ 5/4 قاشق چای‌خوری سركه
ـ یك حبه سیر (رنده شود)
ـ 2 قاشق چای‌خوری عسل
ـ یك قاشق سوپ‌خوری پیازچه (خرد شود)
ـ نمك و فلفل به میزان لازم

  طرز تهیه:

1 - ابتدا هر كدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببرید.
ساقه كرفس را نیز در قطعات 2 تا 3 سانتی‌متری خرد كنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگ‌های كوچك است، آنها را پس از شست‌وشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگ‌های اسفناج را به اندازه‌های درشت خرد كنید.
2 ـ كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط كنید؛ سپس كرفس و لبوی خرد شده را اضافه كرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط كنید.
3 ـ درست كردن سس سالاد نیز كار سختی نیست؛ كافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سركه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در كاسه بلوری دیگری با هم مخلوط كرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان كنید. البته اضافه كردن نمك و فلفل را نیز از یاد نبرید.

نكته: اگر می‌خواهید این سالاد مزه و ظاهر متفاوتی نیز پیدا كند، چند پر پرتقال پوست‌كنده به مواد داخل سالاد اضافه كنید.


 
سالاد پرتقال و پیاز



در نظر اغلب ما سالاد، تركیبی از سبزیجات مختلف شامل كاهو، كلم، گوجه‌فرنگی، خیار و مانند اینهاست.
اگر می‌خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری‌های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مركبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شده‌اید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می‌دهیم كه مانند سالادهای رایج میوه‌ای، تنها از مخلوطی از میوه‌ها تشكیل نشده است بلكه تركیبی است از مركبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و... كه در دستور آن خواهید دید.
این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

مواد لازم برای 6 نفر:

ـ 4 عدد پرتقال ریز
ـ 2 عدد نارنگی
ـ 2 عدد پیاز
ـ یك قاشق سوپ‌خوری زیره
ـ یك قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاه
ـ یك قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
ـ 6 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
ـ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
ـ یك قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
ـ یك قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال

طرز تهیه:

1 ـ پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را كنده و هر كدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه كنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بكنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد كنید.
2 ـ ظرف سالادخوری گودی آماده كنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید.
پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه كنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نكشد.
3 ـ پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین كرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان كنید.


 
 
سالاد كلم با كشمش



با  استفاده از كلم برگ، می‌توان سالادهای متنوعی درست كرد كه در آن از سبزیجات مختلفی استفاده می‌شود ولی این بار در كنار ترشی آبلیمو و عطر سبزیجات معطر، شیرینی حاصل از كشمش، به آن طعم تازه‌ای بخشیده است.

مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 400 گرم كلم برگ سفید [خواص كلم]
ـ 2 عدد پیازچه
ـ 175 گرم هویج
ـ 115 گرم كرفس
ـ 70 گرم كشمش
ـ نصف قاشق چای‌‌خوری سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه)
ـ یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بودار
ـ یك قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش

طرز تهیه:

1 ـ با استفاده از یك چاقوی تیز، كلم برگ را به صورت خلالی خرد كنید. پیازچه‌ها و ساقه‌های كرفس را نیز حلقه‌حلقه ببرید. هویج‌ها را به وسیله چاقو به شكل خلالی خرد كرده یا اینكه از رنده درشت استفاده كنید.
2 ـ بعد از اینكه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در كاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنید.
3 ـ جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنید. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم تركیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلا‌ل‌های هویج و پیازچه تزئین كرده و سرو كنید.
نكته: اگر دری برای كاسه پیدا نكردید، از پلاستیك‌ محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده كنید.


 
سالاد باقالا و پنیر



اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید كه به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهید
 و برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شب‌ها شامی سبك و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یكنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان كنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یكی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

  مواد لازم برای 4تا 6نفر

- باقالای ریز؛ 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
- روغن زیتون؛ 4قاشق سوپ‌خوری
- گوجه‌فرنگی؛ 175 گرم (هركدام به 4قسمت تقسیم شود)
- سیر؛ 4حبه (رنده شود)
- پنیر فتا؛ 115 گرم (خرد شود)
-شوید تازه خردشده؛ 3قاشق سوپ‌خوری
-زیتون ساده؛ 12عدد
-نمك و فلفل به مقدار كافی
-شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین

  روش پخت:

1 - باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.
نكته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.
2 -تابه‌ای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهید كه گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا كنند.
3 -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسه‌ای بلوری آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.
نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.
نكته2: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید.


 
 
سالاد زمستانی



مواد لازم:

یک پیمانه خیارشور خرد شده
یک پیمانه لوبیا چیتی پخته
یک پیمانه سیب زمینی پخته خرد شده
یک پیمانه هویج پخته خرد شده
یک دوم پیمانه لبوی پخته شده ، خرد شده یا با قالب به فرم مشخص درآورده شده
6 برگ کاهو
یک پیمانه سس مایونز
نمک و فلفل به اندازه کافی
یک قاشق سرکه
یک قاشق آبلیموی تازه

طرز تهیه:
همه مواد ( چهار گوش ) خرد شده را با هم مخلوط نموده ، سس مایونز رقیق شده را به آن  اضافه کرده و داخل ظرف گودی که در آن کاهوی خرد شده ریخته ایم ، می ریزیم .
 برای تزئین ، در وسط ظرف روی سالاد ، زیتون سیاه می گذاریم و دورآن را با برگ جعفری تزئین می کنیم.

نکات تغذیه ای:
این سالاد خوشمزه یک شام کامل است برای افرادی که رژیم لاغری دارند و یک پیش غذای لذیذ برای افراد دیگر و به دلیل دارا بودن حبوبات ، دارای پروتئین بالایی است و فیبر زیاد موجود درآن موجب بهبود وضعیت دستگاه گوارش می شود.


 
سالاد گل کلم



شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می کنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با کمی کاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی که سالادها دنیای وسیعی دارند . ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ؛ البته ممکن است درست کردن آنها  در ابتدای کار زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست کردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد.
به عنوان اولین آموزش ، این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده  مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید .

مواد لازم

1عدد    پیاز قرمز
1 فنجان     عدس پخته شده
4عدد     هویج
2 قاشق غذا خوری     جعفری خردشده
4حبه     سیر ساطوری شده
1 قاشق غذا خوری     روغن زیتون
یک سوم فنجان     سرکه سیب
1عدد     لیمو ترش تازه یا نارنج
2قاشق غذا خوری     ریحان خشک قرمز
50 گرم     پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)
1عدد متوسط     گل کلم

طرز تهیه:

 گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت 8 دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .
در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ،  ظرف را داخل یخچال گذاشته  و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

 روش بخار پز سبزیجات:
سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.

نکات تغذیه ای :
این سالاد لذیذ از این جهت  که روغن به کار رفته در آن 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.
کلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . کلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ،  درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسکین می دهد.
میزان ویتامینC  این سالاد بالاست  . این سالاد  100 گرم کلم و 50 گرم ویتامینC دارد ، همچنین دارای ویتامینA به میزان مناسبی است.
اسالاد کلم  یک شام خوشمزه برای افرادی است که در رژیم  هستند . کل سالاد دارای 400 کالری است و چون دارای کلم می باشد هضم آن طول می کشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.


 
 
سالاد میوه



مواد لازم :

1-یک قوطی کمپوت آناناس.
2-یک عدد موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، کیوی ( در صورت موجود بودن ، میوه های فصل).
3-کمی آب پرتقال .

طرز تهیه :

میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه می کنیم ، همه مواد  را در کاسه ای ریخته و مخلوط می نماییم .
می توانیم با این سالاد در میهمانیها از میهمانان ، پذیرائی کنیم . این سالاد هنگامی که میوه های درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد ، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات می باشد ، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است .
 اگر مطابق دستور فوق عمل کردید واین سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکرنیزبه آن اضافه کنید

سالاد آلاسکا



یک سالاد لذیذ در همه فصول و یک شام کامل برای کسانی که رژیم لاغری را رعایت می کنند.

مواد لازم برای تهیه سالاد آلاسکا :

500 گرم     سیب زمینی استامبولی
100 گرم     خیارشور
100گرم     نخود فرنگی
2 عدد     خیار تازه
2 عدد     گوجه فرنگی
3 عدد     تخم مرغ پخته
1 پیمانه     ماست کیسه ای شیرین
3 قاشق غذا خوری     روغن زیتون
باندازه کافی     نمک و فلفل
خرد شده نصف فنجان     تره ساطوری
2 شاخه     جعفری

طرز تهیه:
سیب زمینی را پخته و به صورت مکعب خرد می کنیم، خیارشور را هم به صورت چهار گوش خرد کرده، 2عدد ازتخم مرغهای پخته را نیز خرد کرده، خیار تازه را هم چهارگوش ریزمی کنیم.   این مواد را به اضافه  نخود فرنگی مخلوط می کنیم، یک پیمانه از ماست را با روغن زیتون و نمک و فلفل می زنیم تا مانند مایونز شود تره ریزشده را به آن افزوده ،  سس را با سالاد مخلوط می کنیم و کاملاً به هم می زنیم . سالاد را در کاسه بلوری یا در دیس بصورت برجسته در آورده ، بقیه ماست را با نمک مخلوط نموده روی سالاد را با آن می پوشانیم. از گوجه فرنگی سفت ، گـُلی درست کرده در وسط سالاد گذاشته و اطراف آنرا با برشهای حلقه ای تخم مرغ تزیین می کنیم ، البته با دو شاخه جعفری هم می توان شکل زیبایی به سالاد داد.

نکات تغذیه ای:
این سالاد لذیذ برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است زیرا هم دارای مواد لبنی و هم دارای منابع پروتئینی غنی است و سبزیجات موجود درآن غنی از املاح و ویتامین است . درعین حال ، یک پیش غذای لذیذ و با تزئین زیبا و مناسب برای مهمانی هاست. کل سالاد با مواد ذکر شده ، محتوی 1300 کالری می باشد.پس اگر سالاد را فقط برای خودتان تهیه می کنید نصف میزانهای ذکر شده را به کار ببرید

منبع:www.ircook .com

موضوعات
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


 
   


قالب وبلاگ

شعر فارسی

فروشگاه اینترنتی

فال حافظ

کسب درآمد

اس ام اس

تبادل لینک

فال ازدواج

طراحی بنر

<
كد جاوا در قالبسرا
> فروشگاه

لطفاً كمی صبر كنید ...

فروشگاه اینترنتی

پیشنهاد ما
محصولات برتر
محصولات جدید
Copyright © All rights reserved.