تبلیغات
درخانه همه فن حریف باشید - آشپزی-پیتزا ساندویج سوفله
 
درخانه همه فن حریف باشید
صفحه نخست               تماس با مدیر          پست الکترونیک             RSS              ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : علی رعیتی
نویسندگان
نظرسنجی
دوستان عزیز شما دوست دارید مباحث این وبسایت در راستای چه موضوعی باشد؟











لینک های مفید

 
 
خوراک مربای توت فرنگی



پیتزا یكی از محبوب‌ترین‌ غذاهای جوانان، نوجوانان‌ و كودكان است، در حالی‌كه اكثر متخصصین‌ تغذیه، مصرف‌ پیتزا را به‌ دلیل‌ كالری فراوانی كه‌ دارد و همچنین موادی مثل سوسیس و كالباس، توصیه‌ نمی‌كنند.
با این ‌حال، تلاش گروهی از متخصصان صنایع غذایی این است كه این غذای محبوب را «سالم»تر ارائه كنند.
مدتی قبل، خبری به نقل از خبرگزاری فرانسه منتشر شد مبنی بر این كه شیمیدانان در اجلاس متخصصان قلب آمریکا اعلام کرده‌اند با پختن طولانی‌تر خمیر پیتزا با درجه حرارت بالاتر، می‌توان آن را به یک انتخاب غذایی سالم‌تر بدل کرد.
این پژوهش که بوسیله شیمیدانان دانشگاه مریلند انجام شده است، نشان می‌دهد خمیر پیتزایی که از گندم کامل (آرد سبوس‌دار گندم) تهیه می‌شود، در صورتی که برای مدت طولانی‌تر و در درجه حرارت بالاتر پخته شود، میزان آنتی‌اکسیدان‌ها- موادی که تصور می‌شود خطر سرطان و بیماری قلبی را کاهش  می‌دهند- را در آن تا 82 درصد بالا می‌برد.
البته متخصصان به چنین خبرهایی خیلی هم خوش‌بین نیستند. دكترسیدضیاءالدین مظهری- متخصص تغذیه ورییس انجمن تغذیه ایران- معتقد است كه‌ انواع‌ همبرگر و پیتزاها ضمن‌ اشتهاآور بودن، در هر صورت فاقد محتوای غذایی لازم‌ بوده‌ و باعث‌ انباشتگی انرژی و در نتیجه‌ چاقی می‌شوند.‌
دكتر مظهری البته اذعان می‌كند استفاده‌ از گوشت‌ مرغ ‌و انواع‌ گوشت‌ سفید به‌ جای سوسیس‌ و كالباس‌ به‌ همراه‌ انواع‌ سبزیجات‌ در تهیه‌ این‌ غذا نه‌ تنها ممانعتی در مصرف‌ پیتزا ایجاد نمی‌كند، بلكه‌ یك‌ غذای اصلی و كامل‌ برای همه‌ گروه‌های سنی به خصوص کودکان فراهم‌ می‌كند كه‌ از مزه‌ بی همتایی نیز برخوردار است.
وی در ادامه می‌گوید: خمیر پیتزا هم البته یکی از قسمت‌هایی است که اگر در تهیه آن دقت شود، ارزش غذایی این غذا را بالا می‌برد، به عنوان مثال استفاده از آردهای قهوه‌ای(سبوس‌دار) و شیر در تهیه خمیر پیتزا باعث افزایش مواد مغذی آن می‌شود.
دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه نیز می‌گوید: مصرف پیتزا منوط به اینکه از پنیر کمی در تهیه آن استفاده شده، سوسیس و کالباس نداشته و سبزیجات مختلف، مرغ، ماهی و کیلکا ترکیبات اولیه آن را تشکیل دهند، بلامانع است.

پیتزای ماهی با سبزیجات

پیتزا
اکثر آشپزهای حرفه‌ای معتقدند که اگر چه پیتزا در ایران تنوع زیادی ندارد اما در تمام دنیا، پیتزاهای مختلفی با ترکیبات گوناگون تهیه می‌شوند که نه تنها مضر نیست بلکه برخی از آنها بسیار مغذی و مفید است.
به عنوان مثال، چند برش از پیتزای سبزیجاتی که از مخلوط  سبزیجاتی شامل بادمجان،گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، هویج، آویشن، رزماری، پیاز، پودر سیر، قارچ، سویا، نخود فرنگی، ذرت و زیتون تهیه می‌شود، نان نازکی دارد و پنیر کمی در طبخ آن استفاده شده، در صورتی که با سالاد اسفناج یا سالاد فصل (سالادهایی که از انواع سبزیجات تازه به اضافه آبلیمو یا آب نارنج تازه درست شده) و نوشیدنی مفیدی نظیر شربت آبلیمو یا خاک شیر سرو شود، حتی برای کسانی هم که از بیماری‌های قلبی- عروقی و یا بالا بودن چربی‌های خون رنج می‌برند، پیتزا همیشه در لیست سیاه خوراکی‌های آنها وجود داشته، وعده مناسبی خواهد بود.
از سوی دیگر پیتزاهای دریایی هم از انواع پیتزا هستند که متخصصان به آن بیشتر روی خوش نشان می‌دهند. این نوع پیتزا را با افزودن ماهی، میگو و  درمواردی جلبک‌های دریایی به ترکیبات اولیه طبخ می‌کنند.
البته ذائقه ایرانی با این فرمولاسیون هنوز چندان آشنا نیست، اما از آنجایی که تغییر ذائقه افراد در اثر استفاده مداوم  از محصولات غذایی مختلف دریایی نظیر ماهی، میگو و... در رژیم غذایی روزانه و حتی در غذاهایی نظیر پیتزا و برگرها امری غیر قابل انکار است می‌توان درصدد جایگزینی این مواد با ترکیبات سنتی و خطرناک غذاهای آماده نظیر سوسیس، کالباس و گوشت‌های قرمز برآمد.
استفاده از زیتون، آویشن و سس گوجه‌فرنگی خانگی که از حرارت دادن گوجه تازه رنده شده و کمی سیر به دست آمده هم به عنوان چاشنی، ارزش غذایی پیتزا را بالا می‌برد.
نکته غیر قابل چشم پوشی در تمام این پیتزاها خمیر آنهاست که چنانچه از آرد سبوس‌دار تهیه شده و طی زمان مناسب و درجه حرارت ایده‌آل پخته شود به ارزش غذایی آن می‌افزاید.


 
ساندویچ گوشت



این هم دستور پخت یك ساندویچ گوشت خوشمزه برای شما

موادلازم:
گوشت چرخ کرده گوساله 1 کیلو، تخم مرغ 2 عدد، پودرسوخاری 1/2 پیمانه، پنیر پارمزان 1/2 پیمانه، نمک و فلفل مقداری، جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، سس گوجه با طعم سیر 680 میلی لیتر و نان کوچک ساندویچی 8 عدد.

طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید و آن را به شکل 40 گوشت قل قلی کوچک 4 سانتی در آورید.
گوشت‌های قل قلی را برای 15 دقیقه در تابه بخار پز کنید و سس گوجه را روی تمام سطح آن بریزید و در طول این مدت گهگاه گوشت‌ها را هم بزنید. سپس مواد آماده شده را در ساندویچ بریزید. هر ساندویچ حاوی 504 کالری، 33/3 گرم پروتئین، 6/19 گرم چربی و 2/46 گرم کربوهیدرات است.



 
پیتزای فلفل رنگی



این روزها به هر سبزی فروشی كه سری بزنید، با انبوهی از فلفل‌های رنگارنگ شامل زرد، ‌نارنجی و قرمز مواجه می‌شوید كه در كنار نوع سبزشان،‌تصویر باغی زیبا را در ذهن تداعی می‌كنند.
بدیهی است حتی نگاه كردن به این مجموعه رنگی نیز احساس وجد و خوشحالی را در انسان به وجود می‌آورد؛ چه برسد به آنكه در پخت غذا از این فلفل‌ها استفاده شود. این فلفل‌های رنگی در كشور ایتالیا، ماده اصلی پخت یكی از انواع پیتزاها به نام پیتزا فلفلی هستند.

مواد لازم برای 2 عدد پیتزای بزرگ:
- 2 عدد خمیر نان فانتزی
- یك عدد پیاز بزرگ
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 عدد فلفل قرمز دلمه‌ای
- 2 عدد فلفل زرد دلمه‌ای
- یك حبه سیر
- نیم كیلو گوجه فرنگی
- 10 عدد زیتون سیاه یا سبز
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
- یك قاشق چای‌خوری سرخالی پودر آویشن

طرز تهیه:
1 – ابتدا فلفل‌های دلمه‌ای را بشویید و به صورت خلالی خرد كنید. پیاز و گوجه فرنگی‌ها را نیز پس از شست‌وشو، ریز خرد كنید. سپس هر كدام از زیتون‌ها را با كمك چاقو، دو نیم كرده و هسته داخل آنها را جدا كنید. سیر را نیز پوست كنده و رنده كنید. همه این مواد را در ظرف‌هایی جداگانه بریزید.
2 – تابه‌ای آماده كنید و روغن زیتون را در آن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پیاز خرد شده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید كه نرم شود، سپس فلفل‌های دلمه‌ای، گوجه فرنگی و سیر را همزمان به پیاز داغ اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه این سبزیجات نیز تفت داده شده و بپزند. برای آنكه مرحله تفت دادن به طور یكنواخت انجام گیرد، در این فاصله زمانی چند بار مواد را هم بزنید تا دیگر مایعی باقی نمانده و مخلوط غلیظ شود. حالا نمك و فلفل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه كنید و هم بزنید.
3 – سینی فر را چرب كرده و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم كنید. با وردنه روی سطح هر یك از خمیرها  بكشید تا خمیر باز شود. سپس خمیرها را با فاصله روی سینی فر پهن كنید. اگر ضخامت خمیر در تمام سطح آن یكنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روی خمیر، آن را باز كنید.
نكته: برای آنكه از نچسبیدن خمیر به سینی مطمئن شوید، می‌توانید ابتدا روی سینی را با لایه‌ای از كاغذ روغن مخصوص شیرینی‌پزی پوشانده و سپس خمیر را روی آن پهن كنید. حالا فر اجاق گاز را روی 230درجه سانتی‌گراد یا 450 درجه فارنهایت یا شماره 8 به مدت 15دقیقه گرم كنید، سپس مخلوط مواد را روی هر یك از خمیرها بریزید و سطح هر یك از آنها را با 5 نیمه زیتون تزئین كنید. در پایان، سینی را داخل فر قرار دهید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا پیتزاها بپزند.



 
ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ با نان تست



وقتی قرار است آقایان غذایی سریع درست كنند، همواره یكی از پیشنهادها ساندویچ است. این بار می‌خواهیم طرز پخت ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ روی نان تست را به شما پیشنهاد كنیم.
فقط پیش از مراجعت به خانه، این چند قلم مواد  را تهیه كنید.

مواد لازم برای درست كردن چهار ساندویچ تند و تیز:

- 350 گرم پنیر چدار
- 125 گرم پنیر گودا
- یك قاشق چای‌خوری پودر خردل
- یك قاشق چای خوری سس خردل
- 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری شیر
- 4 عدد نان تست
- 4 عدد تخم‌مرغ
- نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:

1 - پنیرها را در قابلمه كوچكی رنده كنید. سپس سس و پودر خردل، نمك، فلفل قرمز و شیر را به آن اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنید.
2 - قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و آرام هم بزنید تا پنیرها آب شده و مخلوط، حالتی كرم مانند پیدا كند. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
3 - نان‌های تست را در فر یا دستگاه تستر، تست كنید و روی سینی میله‌ای فر بچینید. پس از اینكه دوطرف نان‌ها خوب تست شد سینی را از داخل فر بیرون آورید.
حالا مخلوط پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم كرده و هر كدام را روی یكی از نان‌ها بریزید و گریل را با حرارت متوسط روشن كنید. سینی را داخل فر قرار دهید و بگذارید مواد روی نان طلایی تیره شوند.
4 - یك سوم از حجم تابه گود كوچكی را از آب پر كنید و تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید. به محض اینكه آب جوش آمد، چاقویی را داخل آب سریع بچرخانید تا گودالی درون آن به وجود آید؛ سپس فورا یكی از تخم‌مرغ‌ها را شكسته و داخل گودال آب بیندازید و 4 دقیقه حرارت دادن را ادامه دهید. [خواص تخم‌مرغ]
به این صورت، سفیده و زرده تخم‌مرغ به صورت نیمكره سفت می‌شوند سپس تخم‌مرغ را از داخل آب بیرون آورده و روی نان تست بگذارید. این كار را در مورد 3 تخم‌مرغ دیگر نیز تكرار كنید. ساندویچ‌ها آماده است. آنها را با كمی سبزی و گوجه‌فرنگی میل كنید.



 
سوفله بادمجان



سوفله بادمجان، اگر چه غذایی ایرانی نیست ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌كرده، با ذائقه ما ایرانی‌‌ها هماهنگی زیادی دارد
در ضمن، به جهت آنكه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.
نكته: دستور پخت این سوفله به همراه سس سفید داده شده، بنابراین مرحله آماده‌سازی سس سفید به صورت مجزا آمده است.

  مواد لازم برای تهیه سوفله:

- 500 گرم گوشت چرخ كرده
- 2 كیلوگرم بادمجان
- یك عدد پیاز درشت
- یك تا 2 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل)
- 100 گرم پنیر پیتزای رنده‌شده
- روغن مایع سرخ كردنی به مقدار لازم
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نیاز

 طرز تهیه:

1 - ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و كمی نمك روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و كناری بگذارید.
نكته: نمك باعث می‌شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و هم‌هنگام سرخ شدن، بادمجان‌ها حداقل روغن ممكن را جذب كنند.
2 - در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید. پس از آنكه تمام بادمجان‌ها را سرخ كردید، آنها را به ظرف دیگری منتقل كرده و كناری بگذارید.
3 - پیاز را پوست كنده و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌كرده، رنده كنید؛ بعد كمی نمك و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یك تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ كنید.
نكته: شما می‌توانید به جای رنده‌كردن پیاز داخل گوشت چرخ‌كرده، آن را به صورت دلخواه خرد كنید و به همراه كمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پیاز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنید و بگذارید تا كمی بپزد. در ضمن، اگر می‌خواهید به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه كنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفید است.

  مواد مورد نیاز برای تهیه سس سفید:
- 50 گرم كره
- یك لیوان شیر
- 2 قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
- 2 قاشق سوپ‌خوری خامه
- نمك و فلفل به مقدار لازم

  طرز تهیه:

 كره را در یك قابلمه كوچك نچسب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. پس از آن، شیر را كم‌كم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می‌شود.
4 - پیش از شروع به چیدن مواد سوفله در ظرف، ابتدا فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد روشن كنید تا گرم شود. حالا یك ظرف پیركس یا ظرف مخصوص فر به شكل مستطیل آماده كنید و بادمجان‌های حلقه‌حلقه و سرخ شده را كف ظرف بچینید. پس از آن، سطح بادمجان را با لایه‌ای از گوشت چرخ كرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را نیز به همین ترتیب از چیدن بادمجان شروع كرده و تا مرحله ریختن پنیر پیتزا ادامه دهید. این كار را آن قدر تكرار كنید تا بالاخره مواد، تمام شده و لایه آخر را پنیر پیتزا تشكیل دهد.
5 - ظرف را در طبقه وسط فر كه از قبل داغ شده است، قرار داده و  نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر كنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن كنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ شود.
روشی دیگر: برای اینكه غذا زودتر آماده شود، شما می‌توانید به جای فر از مایكروفر استفاده كنید؛ بنابراین مدت زمان نیم ساعت تا 45 دقیقه، روی حداكثر قدرت آن، به نصف می‌رسد.



بیف‌استراگانف



مواد لازم برای 4 نفر:

- 450 گرم گوشت  گوساله(به صورت باریك خرد شود)
- یك قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
- 25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری كره
- یك عدد پیاز بزرگ(به صورت خلالی خرد شود)
- یك قاشق سوپ‌خوری آرد گندم
- یك قاشق چای‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- یك قاشق چای‌خوری سس خردل
- یك قاشق چای‌خوری آب لیموترش
- دوسوم پیمانه خامه
- نمك و فلفل به میزان لازم
- جعفری خردشده كمی برای تزئین
- 500 گرم سیب‌زمینی

طرز تهیه:

1– تابه نچسبی آماده كرده و روغن را به‌همراه نیمی از كره در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و كره نیز آب شود. حالا تكه‌های گوشت را به روغن اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه گوشت‌ها تغییر رنگ پیدا كنند و متمایل به قهوه‌ای شوند روی شعله زیاد اجاق‌گاز حرارت دهید. پس از آن، گوشت را به‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل كنید.
2– باقیمانده كره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در كره آب‌شده به مدت 10 دقیقه تفت دهید.آرد، رب گوجه‌فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه كرده و كمی حرارت دهید.
3– حالا گوشت‌های سرخ‌شده را به داخل تابه برگردانید و شعله را كم كنید و حرارت‌دادن را تا زمانی ادامه دهید كه سس شروع به جوشیدن كند و حباب‌هایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را  هم بزنید. درضمن اضافه‌كردن نمك و فلفل را نیز برای طعم‌داركردن غذا فراموش نكنید.
4– در پایان، سیب‌زمینی‌هایی را كه به‌صورت خلالی خرد كرده بودید، در روغن سرخ كرده و پس از ریختن خوراك در بشقاب به‌همراه سیب‌زمینی و جعفری خردشده سرو كنید.



 
سوسیس پنیردار با پوره سیب‌زمینی



بیشتر ما وقتی زمان برای پخت غذا كم می‌آوریم، دست به دامان سوسیس، كالباس و تخم‌مرغ می‌شویم
و سعی می‌كنیم با استفاده از این مواد، غذایی به اصطلاح حاضری درست كنیم. این موضوع دیگر ارتباطی به آقایان و خانم‌ها ندارد. با وجود این، اگر شما آقای خانه امشب تنها هستید یا اگر در زندگی مجردی‌تان از خوردن انواع و اقسام نیمروها و املت‌ها یا سوسیس تخم‌مرغ و سیب‌زمینی سرخ كرده خسته شده‌اید و هوس خوردن غذایی جدید و سریع – از این نوع- را كرده‌اید ولی باز هم طبق معمول در یخچال شما – به ویژه شما افراد مجرد – چیز خاصی به جز سوسیس پیدا نمی‌شود، امشب با سوسیس و چند ماده دیگر از جمله همان سیب‌زمینی، خوراك متفاوتی را امتحان كنید؛ البته اگر سوسیس از نوع پنیردار باشد كه بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.

  مواد لازم برای 3 نفر:

- 450 گرم سیب‌زمینی
- 50 گرم یا 4 قاشق سوپ‌خوری كره
- 2 حبه سیر
- 350 گرم سوسیس پنیردار
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی
- یك عدد پیاز حلقه‌حلقه شده
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
- نوك قاشق چای‌خوری جوزهندی رنده شده (در صورت دلخواه)

  طرز تهیه:

1 - قابلمه‌ای متوسط آماده كنید و مقداری آب و كمی نمك در آن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن بپزید. برای پخت سیب‌زمینی معمولا 20 دقیقه تا نیم‌ساعت زمان كافی است. در این فاصله زمانی سیرها را پوست كنده و ریز خرد كنید. پیاز را نیز پوست بكنید و به صورت حلقه‌حلقه ببرید.
2 - از طرفی دیگر تابه كوچكی نیز آماده كنید و یك قاشق سوپ‌خوری كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز  قرار دهید تا آب شود. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه كنید و كمی حرارت دهید.
3 - سیب‌زمینی‌ها را پوست بكنید و به صورت 4قاچ ببرید. باقیمانده كره را به همراه سیر سرخ شده، جوزهندی و نمك و فلفل به سیب‌زمینی اضافه كنید. سپس مخلوط سیب‌زمینی را با گوشتكوب بكوبید تا به صورت پوره در آید.
4 - از طرفی دیگر روغن مایع را در تابه‌ای بریزید و سوسیس‌ها را – كه به صورت حلقه‌حلقه خرد كرده بودید – در روغن تفت دهید.
بعد از گذشت 3 تا 4 دقیقه، پیازهای حلقه‌حلقه شده را به سوسیس‌های در حال سرخ شدن اضافه و همراه آنها سرخ كنید. برای این كار 12 تا 15دقیقه زمان لازم است.
5 - حالا سوسیس‌ها را به همراه پیاز داغ حلقه‌ای در ظرف مورد نظر بریزید و پوره را در كنار آن بریزید و نوش جان كنید.



 
کوردُن بلو (cordon bleu)

کوردُن بلو (cordon bleu)
(غذای ملل دیگر)



مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت راسته گوساله                     8 تکه (400 گرم)
سینه مرغ                                      4 تکه (200 گرم)
پنیر ورقه ای                                   4 ورق
آرد سفید گندم                               4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری                                   4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                        1 عدد
شیر                                              یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی                          به میزان لازم
نمک و فلفل                                  به میزان لازم

طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.
- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.

 

- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.

نکته:
به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.


 
همبرگر
 


گوشت همبرگر : گوشت همبرگر باید کمی چرب باشه و بدون لثه . به گوشت هیچ وقت پیاز اضافه نکنید چون میشه کباب.

گوشت را به همراه نمک فلفل و ادویه که بوی گوشت را کمی بگیرهبطور مثال پودر سیر مخلوط و گرد کنید.

این کار را در ایران ندیدم ولی میتوانید وسط گوشت کمی پنیر مازارلا یا چدار بگذارید که این در امریکا مرسوم هست .


نان همبرگر را سعی کنید بعد از نصف کردن کمی گرم کنید . این کار به دلیل این انجام میشه که بیشتر لایه دوم گوشت هست و اب و چربی گوشت به خورد نان می رود و نان را مزه دار می کند.

اگر می خواهید از پنیر در روی گوشت استفاده کنید . می توانید به مقدار کمی ساندویچ را در فر بگذارید ولی بهتر هست همان زمان که همبرگر داغ است پنیر را بگذارید تا اب شود.

گوجه فرنگی و کاهو و پیاز تا حد امکان نباید خورد شده باشند و تکه های بزرگ باشند و گوجه و پاز هم حلقه شود بهتر است .

خیارشور همبرگر هم با خیار شور معمولی فرق دارد ولی فکر نمی کنم در ایران باشد ولی باید خیارشور اب دار بزرگ باشد که نازک و حلقه ای بریده شده است.

سس بیشتر از سس مایونز یا خردل یا باربیکیو سس استفاده میشود ولی در ایران دیده ام از سس قارچ و سس مایونزی که همراه با پیاز و خیارشور رنده شده است هم استفاده میشود.

طریقه اصلی پختن گوشت روی گازی سینی مانند است که البته روی ان را هم می پوشانند ولی شما می توانید روی گریل یا ماهیتابه چدنی هم درست کنید .

اگر ماهیتابه معمولی دارید از کمی کره استفاده کنید.
 
 
منبع:www. ircook.com
موضوعات
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


 
   


قالب وبلاگ

شعر فارسی

فروشگاه اینترنتی

فال حافظ

کسب درآمد

اس ام اس

تبادل لینک

فال ازدواج

طراحی بنر

<
كد جاوا در قالبسرا
> فروشگاه

لطفاً كمی صبر كنید ...

فروشگاه اینترنتی

پیشنهاد ما
محصولات برتر
محصولات جدید
Copyright © All rights reserved.